Leer en kook met onze

Verse streekproducten

“If you have a garden and a library, you have everything you need.”

– Marcus Tullius Cicero

Workshops

Vanuit onze eigen tuin

Vanuit onze tuin geven we kookworkshops. Zo zie je hoe de producten van boer tot bord gaan.

Door zelf je groenten te oogsten weet je precies waar je mee werkt. We voegen enkele lokale producten toe en gaan ermee naar de kookstudio. De gerechten die je kookt zijn altijd seizoensgebonden en gemaakt met lokale producten.

Kort voor de workshop plaatsvindt maken wij samen met jou het definitieve menu met de oogst van dat moment.

Voorbeeld van een voorjaarsmenu

Assortiment van verschillende hapjes

Bloedworstburger met rogge
Eeuwige moes met feta, peer en walnoot
Knapperige groene asperges en radijs

Voorgerecht

In rode biet en gin gemarineerde geulforel
met bloemkoolpuree en krokante vissenhuid.

Hoofdgerecht

In rode biet en gin gemarineerde geulforel
met bloemkoolpuree en krokante vissenhuid.

Nagerecht

Panna cotta van verse melk met rabarber en aardbei.

nic steens

Vragen of reserveren?

Stuur gerust een berichtje